Pentru reparatii, intretinere sau instalare centrale termice cu incalzire pe gaze, lemne, peleti, electrica sau dedurizatoare ati ajuns unde trebuie.Suntem o echipa acreditata sa efectueze toate aceste lucrari pentru care oferim si garantie.
Executam service centrale termice, reparatii si diverse revizii pentru centrale termice. Sunati-ne acum si vom trimite la adresa dvs. Un inginer al echipei noastre pentru a va face o evaluare in cel mai scurt timp (45 min de la apelul telefonic).
Instalare centrale termice Indiferent daca aveti nevoie de instalarea centralei termice sau de inlocuirea celei vechi, va stam la dispozitie cu cele mai prompte si profesionale servicii. Cand vine vorba de instalarea centralelor termice, siguranta este intotdeauna pe primul loc! Suna-ti la profesionisti de fiecare data cand aveti nevoie de servicii de instalare, pentru a nu va pune in pericol prin folosirea unei centrale instalate necorespunzator.
Daca centrala dumneavoastra necesita reparatii frecvente, este mai veche de 7 ani, se opreste si porneste fara motiv sau pur si simplu nu incalzeste corespunzator anumite zone ale casei sau apartamentului, este posibil sa aveti nevoie de una noua. Instalatorii nostri ofera garantie pentru toate lucrarile efectuate si sunt calificati pentru a va ajuta cu - inlocuirea si montajul tuturor tipurilor de centrale termice:
- instalare si reparare centrale termice pe gaz
- instalare si reparare centrale termice electrice
- instalare si reparare centrale termice pe lemne sau peleti
- Instalare si reparare dedurizatoare de apa
Reparatii centrale termice
Avariile centralelor termice necesita o atentie deosebita, iar repararea acestora trebuie intotdeauna efectuata de catre personalul autorizat si competent. Instalatorii nostri ofera urmatoarele servicii:
- Investigarea amanuntita si constatarea defectiunilor aparute
- Inlocuirea componentelor defecte ale centralei termice
- Asigurarea pieselor noi de schimb daca cele originale prezinta defecte
- Testarea aparatului - punerea acestuia in functiune pentru a verifica daca poate fi utilizat mai departe in conditii de siguranta.
Intretinere centrale termice
Intretinerea centralei termice este vitala pentru functionarea corecta a acesteia. Programati-va cel putin o data la doi ani verificare tehnica periodica pentru a asigura funtionarea optima a centralei termice de care dispuneti.
Iata doar cateva dintre avantajele realizarii la timp a lucrarilor de intretinere pentru centralele termice de toate tipurile:
- imbunatatirea performantelor centralei termice
-reducerea valorii facturilor prin asigurarea unei functionari optime si economice a centralei
- prelungirea duratei de viata a centralei termice
- identificarea potentialelor probleme si evitarea reparatiilor costisitoare
- pastrarea garantiilor pentru majoritatea centralelor termice