Solutia pentru a scapa de apa dura este fie folosirea unui sistem de filtrare, fie montarea unei statii de dedurizare pentru eliminarea calciului si magneziului din apa. O alta solutie ar putea fi reprezentata de filtre, insa folosirea acestora pentru purificarea unei cantitati mari de apa se dovedeste costisitoare.
Dedurizatoarele de apa inlocuiesc ionii de calciu si magneziu cu ioni de sodiu. Deoarece sodiul nu se depune si nu are reactie cu agentii de curatare, problemele generate de apa dura sunt rezolvate. Pentru ca acest transfer sa fie posibil, apa circulata prin instalatie este trecuta printr-un mediu care favorizeaza schimbul de ioni. Capacitatea mediului de a realiza schimbul de ioni este regenerata cu ajutorul unei solutii saline. Frecventa acestei regenerari este determinata atat de debitul de apa cat si de duritatea apei procesate.
Activitatea noastra nu se limiteaza numai la vanzarea echipamentelor, unul dintre obiectivele noastre fiind si asigurarea functionalitatii acestora pe durata exploatarii. in acest sens, clientii nostri beneficiaza de serviciile post-vanzare pe care le oferim: plecand de la suport tehnic, pana la asigurarea pieselor de schimb sau a consumabilelor de proces.

Suntem printre putinele companii din Romania care ofera clientilor service si piese de schimb atat pentru echipamentele furnizate de noi, cat si pentru echipamente similare achizitionate de pe piata.
Stocul permanent al pieselor de schimb, precum si promptitudinea echipei de service Raduinstal, ofera posibilitatea realizarii interventiilor in cel mai scurt timp de la solicitare.

Chiar daca nu va numarati printre beneficiarii echipamentelor furnizate de catre noi, puteti apela la serviciile noastre in cel mai scurt timp posibil.