Aveti nevoie de un specialist in instalatii sanitare, mai ales in situatiile rapide si urgente, cand din nefericire, s-a fisurat o teava sau un robinet, si exista pericolul de a-l inunda pe vecinul de mai jos. Aveti nevoie de un specialist si in cazul in care doriti sa schimbati locul masinii de spalat, sau sa o montati, dar si atunci cand doriti sa renovati intreaga baie. Pentru toate aceste probleme, aveti nevoie de un specialist, si nu putem spune decat ca ati ajuns la locul potrivit, deoarece echipa noastra, va poate oferi o gama foarte variata de servicii, mai ales in domeniul acestor instalatii sanitare, precum montaj, proiectare, reparatii si intretinere, si nu in ultimul rand urgente. Pentru toate acestea este foarte important sa apelati la serviciile unor profesionisti, mai ales daca vorbim despre instalatiile sanitare, si trebuie sa stiti ca repararea unei lucrari facute de un amator, se poate dovedi a fi mult mai costisitoare, decat atunci cand apelati de la inceput la o echipa de profesionisti. Pentru aceste servicii puteti apela la echipa noastra si veti vedea cum lucrurile sunt simplificate, deoarece veti lucra cu instalatori profesionisti, si in continuare va vom prezenta cateva servicii pe care le putem realiza.
Urgente pentru instalatii sanitare si termice
Va putem pune la dispozitie o intreaga echipa de persoane profesioniste in ceea ce priveste instalatiile sanitare, mai ales daca tinem cont si de faptul ca in cazul unor urgente, este foarte importanta promtitudinea, si felul in care actioneaza o echipa de profesionisti. Daca asa vor sta lucrurile, atunci veti reusi sa reduceti semnificativ din pagube, si din cheltuielile necesare pentru reconditionarea locuintei dumneavoastra, si in cel mai rau caz, si a vecinilor. Echipa noastra, poate actiona foarte rapid, si ofera solutii imediate, pentru problemele dumneavoastra, care vor fi solutionate. Printre aceste lucrari pentru care ne puteti contacta se numara:
- inundatii,
- toalete infundate,
- drenaj,
- tevi sparte,
- blocaje si scurgeri.

Servicii de montaj si de intretinere de instalatii sanitare
Echipa noastra , va poate oferi si servicii printre care: montarea, intretinerea, proiectarea, si nu in cele din urma repararea de instalatii sanitate, de toate tipurile, si pentru asta in continuare va vom prezenta mai detaliat cateva servicii pentru care puteti apela la noi:
Servicii canalizare - noi, putem face curatirea, repararea si inlocuirea unor tevi vechi de canalizare, putem repara tevile existente, pentru a nu mai exista scurgeri, si suntem capabili in ceea ce priveste montarea aparatelor de uz casnic legate corect la scurgere.
Boilere - suntem capabili pentru montarea de instalatii boilere noi, si de repararea acestora, in cazul in care s-a produs o defectiune.
Centrale termice - puteti apela la serviciile nostre in cazul in care doriti montarea unor cazane cu apa calda, cazane de abur, cazane pentru apa fierbinte, sau montaj si reparatii centrale termice.
Robineti - suntem calificati, si in ceea ce priveste repararea, inlocuirea, si instalarea diferitelor tipuri de robineti, si de asemenea ne puteti contacta in cazul in care aveti nevoie de servicii pentru curatarea si fixarea tevilor, a robinetilor de legatura, a bateriilor, si nu in cele din urma a chiuvetelor.
Baie si accesorii baie - putem oferi servicii de montaj, de reparatii si de intretinere bideuri, rezervoare si vase WC, si ne puteti contacta de asemenea si pentru montarea sau intretinerea unor cazi, sau cabine de dus.
Proiectarea si instalarea sanitara - avem experienta si in acest domeniu, si ne puteti contacta, in cazul in care doriti sa creati un sistem de instalatii sanitare complet, pentru case noi, sau pentru unele care au fost deja construite.
Reparatii instalatii sanitare, si inlocuirea de piese defectate - in portofoliul nostru se afla si realizarea unor astfel de lucrari referitor la instalatiile sanitare, si va putem ajuta cu lucrari in conducte neetansate, sau conducte infundate.
Cele prezentate mai sus sunt cateva din lucrarile de baza pe care le executam, referitor la instalatiile sanitare, si va stam la dispozitie in cazul in care doriti sa ne contactati. Va putem oferi sfaturi si informatii despre instalatiile sanitare, si ne puteti suna pentru o consultatie gratuita pentru problema dumneavoastra.